Aplecs al Micalet

Aplecs al Micalet

A la Sala d’Exposicions no solament s’exposa art, també tenen cabuda altres manifestacions de la de la cultura, com la música (concerts de cambra), la literatura (presentacions de llibres per banda d’editorials), trobades de poesia (recitals dels propis autors), trobades de poetes i editors (taules redones, conferències, etc), presentació de pàgines web (culturals, històriques, científiques, etc) i també la Setmana Cultural dels Premis Miquelet, que ve fent-se tots els anys des de 1997 la darrera setmana de novembre i que esclata en un seguit de conferències i concerts de dilluns a divendres com a antesala dels Premis Miquelet.

Notícies

Actualitat d'Aplecs El Micalet

SETMANA CULTURAL S.C. EL MICALET 2018

De dilluns 19 a dissabte 24 de novembre celebrarem la nostra Setmana Cultural, amb xerrades, ponències, exposicions i el fi de festa, amb el lliurament dels premis Miquelet 2018, acte que conduirà el poeta i rapsode David Vid.  

Ressenya de la novel·la Estribord

El passat dimecres 24 de gener tingué lloc en la Societat Coral el Micalet la presentació de la novel·la ”Estribord”, escrita pel periodista i assagista Adolf Beltran i publicada en 2015 per Balandra Edicions. Al llibre abunden les referències a Moby Dick, i és precisament el record difús d’una balena al voltant del Mercat Central de València el que, a... Llegir més
Veure tots els mesos

novembre, 2019

Opcions de filtrat
5novembre19:00- 1:00PRESENTACIÓ DEL LLIBRE OMBRES VEGETALS