Aplecs al Micalet

Aplecs al Micalet

A la Sala d’Exposicions no solament s’exposa art, també tenen cabuda altres manifestacions de la de la cultura, com la música (concerts de cambra), la literatura (presentacions de llibres per banda d’editorials), trobades de poesia (recitals dels propis autors), trobades de poetes i editors (taules redones, conferències, etc), presentació de pàgines web (culturals, històriques, científiques, etc) i també la Setmana Cultural dels Premis Miquelet, que ve fent-se tots els anys des de 1997 la darrera setmana de novembre i que esclata en un seguit de conferències i concerts de dilluns a divendres com a antesala dels Premis Miquelet.

Notícies

Actualitat d'Aplecs El Micalet

Cavalcada Magues de Gener

El dia 15 de gener de 2017 a les 12:00 hores es farà la Cavalcada Festiva de les Magues de Gener. El recorregut anirà del Parterre,  C/ de la Pau a la Plaça de l’Ajuntament. La comitiva estarà formada per diverses associacions del País Valencià.

Concert de cançons infantils: Nadal Laic

Dimarts 20 de desembre, 19:30h. Teatre Micalet Concert de cançons infantils: Nadal Laic Coraleta El Raconet, dirigida per Ferran Aleixandre; Colla de tabals i dolçaines del Micalet, cap de colla Ricard Llorens; Grup de Cambra Marxant amb Mireia Pardiñas; Paco Duart, Pilar Almeria, Mireia Soriano, Santi Alminyana, Víctor Benavides, Joanvi Cubedo, Joan Francesc Toledo. Presenta l’acte David Vid.