Aplecs al Micalet

Aplecs al Micalet

A la Sala d’Exposicions no solament s’exposa art, també tenen cabuda altres manifestacions de la de la cultura, com la música (concerts de cambra), la literatura (presentacions de llibres per banda d’editorials), trobades de poesia (recitals dels propis autors), trobades de poetes i editors (taules redones, conferències, etc), presentació de pàgines web (culturals, històriques, científiques, etc) i també la Setmana Cultural dels Premis Miquelet, que ve fent-se tots els anys des de 1997 la darrera setmana de novembre i que esclata en un seguit de conferències i concerts de dilluns a divendres com a antesala dels Premis Miquelet.

Notícies

Actualitat d'Aplecs El Micalet

La Flama del Canigó arribarà València

La Flama del Canigó arribarà València La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan, símbol de la nostra identitat, una festa popular arrelada al llarg dels Països Catalans que té l’element del foc com a símbol preeminent. La tradició de les fogueres de Sant Joan és una celebració molt antiga, transmesa de generació en generació... Llegir més

Cavalcada Magues de Gener

El dia 15 de gener de 2017 a les 12:00 hores es farà la Cavalcada Festiva de les Magues de Gener. El recorregut anirà del Parterre,  C/ de la Pau a la Plaça de l’Ajuntament. La comitiva estarà formada per diverses associacions del País Valencià.