A Cau d'Orella

CAVALCADA DE LES TRES MAGUES DE GENER 2019

La Societat Coral el Micalet presenta per quart any consecutiu la Setmana de la Infància i la Cavalcada de les Tres Magues de Gener.
Volem celebrar, amb els xiquets i xiquetes valencians una altra forma de viure el Nada: celebrant el solstici d’hivern. El diumenge dia 13 de gener de 2019, a les 11.30 h., en un recorregut
des del carrer de la Pau, fins a l’Ajuntament, sortirem a fer festa i divertir-nos amb la Cavalcada laica, amb la presència de les magues de la humanitat, Llibertat, Igualtat i Fraternitat-Sororitat. Més de 40 grups, de manera altruista ocuparan els carrers de València omplint-los de música, balls, alegria i color. Està previst obsequiar el públic amb carasses infantils i més regals i sorpreses.
El lema d’enguany és la música i per això la vareta màgica de les magues tindrà forma de corxera. I la xapa logotip amb la figura del xiquet i la xiqueta d’enguany té el fons blanc.
Les Magues seran rebudes en l’Ajuntament, des del qual pronunciaran els seus discursos de cultura i amor. Com a conclusió actuarà Carraixet.
Les Tres Magues de Gener 2019 són: Maria Escalona (Llibertat), Beatriu Cardona (Igualtat) i Pilar Soriano (Fraternitat-Sororitat).

 

Podeu descarregar-vos el dossier de l cavalcada, amb els participants i el recorregut prement a l’enllaç Dossier Cavalcada 2019

 

cartel festa 2019Print