A Cau d'Orella

Concert Retrobem la Nostra Música de la Coral Giner

Dissabte 9 de juny de  2018 a les 12:00 hores al Teatre Micalet.

 

DONA’M LA MÀ………………………………..MIQUEL JUAN GARCÍA

 

NO TROBARAS LA MAR……..…….……. M. BONET/ MIQUEL JUAN

 

PER UN TROS DEL TEU COS……………..….LLACH/MIQUEL JUAN

 

HE MIRAT AQUESTA TERRA…………..….…RAIMÓN/MIQUEL JUAN

 

LABALANGUERA……………………………………ALCOVER/VIVES/BATLE

 

TEMA D’AMOR………………..…………………MORRICONE/CASAS

 

 

 

Director: MIQUEL JUAN GARCÍA

 

 

 

 

CORAL GINER

 El 1996 va encetar la seua activitat l’actual Coral Giner, sota la direcció d’Isabel Manyes.

Participació el 27 de juny de 1998 al Palau de la Música de l’homenatge al mestre Joan Martínez Bàguena.

Els anys 2003, 2005 i 2007, va realitzar sengles actuacions, presentant els repertoris que duia en aquells moments, a l’Alguer (Sardenya). El desembre de 2005 va estrenar al Palau de la Música de València, juntament amb la Jove Orquestra, la missa de rèquiem que Salvador Giner va compondre per als funerals de la reina Maria de la Mercè d’Orleans.

Els estius de 2005 i 2006, va actuar a l’església de Sant Pere de Prada (Conflent – Catalunya Nord) dins de la Universitat Catalana d’Estiu amb un gran èxit. Al llarg del 2006 ha estrenat un espectacle al voltant del Tirant lo Blanc.

Està dirigida pel compositor Miquel Juan i Garcia. L’objectiu principal de la Coral Giner és treballar amb profunditat el cor “a capella”, fonamentalment en els repertoris: Compositors valencians, amb especial atenció a Salvador Giner, nova cançó, cançons tradicionals i compositors internacionals.El 16 de novembre de 2013 estrena l’òpera “Roderic de Borja” al Gran Teatre de Xàtiva, composta també pel seu director, Miquel Juan i García.

Al mes de gener de 2014 participa a la presentació del CD “Xàtiva interpreta a Raimon” al Centre l’Octubre de València, sempre dirigida pel seu director, Miquel Juan i García.