Coral Juvenil Anselm Clavé

Història de la Coral Juvenil Anselm Clavé

Com a continuació de l’oferta coral, entre la Coral infantil el Raconet i la Coral Giner (adults), es crea des del curs 2001-02 la Coral Juvenil Anselm Clavé, per als coralistes joves d’entre 11 i 15 anys.

Aquest pas intermedi entre les corals és peça clau per a donar continuïtat al mon del cant coral dins de la societat, a demés de ser la pedrera per recollir les veus excepcionals i evitar que es perden.

Coordinadors i professors són ben conscients de l’edat difícil que travessa el món adolescent, que res els satisfà i que, a més a més, van carregats d’estudis; per aquest motiu i per molts altres, el professor encarregat d’aquesta difícil escomesa és un veterà del cant coral jove: Marcel·lí Garcia i Peruga.

El fet d’haver triat el nom de Coral Juvenil Anselm Clavé és en record del músic Josep Anselm Clavé i Camps (Barcelona 1824-1874), fundador dels Cors Clavé, que tantes vegades han visitat la nostra societat i amb els quals les corals existents en la història del Micalet han fet nombrosos concerts arreu de Catalunya, Aragó, Euskadi, etc., per ser el Micalet membre de la Federació dels Cors Clavé i ser aquest amic personal de Salvador Giner.

Clavé és una persona afamada i volguda en el món musical i en especial en el món coralístic, al que la ciutat de València li dedicà un cèntric carrer.

Activitats, horaris i preus

  DIVENDRES
Més d’onze anys 19:00-20:00

Notícies

Actualitat de la Coral Juvenil

MOSTRA MICALET 2015

El pròxim dissabte 3 d’octubre a les 12:30 a la plaça del Pilar de València tindrà lloc la MOSTRA MICALET 2015 sobre les activitats que ofereixen les seccions de la Societat Coral el Micalet. US ESPEREM!  

El Micalet renova la seua imatge i la seua pàgina web

La Societat Coral El Micalet, nascuda en 1905 a partir de l’antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, ha renovat la seua identitat corporativa i la seua pàgina web amb motiu de la setmana cultural de 2014. L’entitat, una de les institucions culturals més antigues de la ciutat de València, presentarà la seua nova imatge i la seua nova pàgina... Llegir més