El Micalet Acull

Descripció de Micalet Acull

Des de sempre, la Societat Coral el Micalet ha sigut un lloc de trobada. a més de totes les activitats que organitza o en què hi participa, acull un munt de reunions i activitats organitzades per entitats i col·lectius què, alhora, col·laboren amb el sosteniment del Micalet.

Congressos, cursos, conferències, taules redones, presentacions de llibres, sopars-tertúlia, reunions polítiques, etc, conformen el ventall d’activitats que acull la nostra seu.

Per poder fer ús de les nostres dependències, el Micalet demana una quantitat simbòlica. Només volem que qui utilitza els nostres espais siga conscient que mantenir oberta la seu, poder continuar oferint uns espais comuns de debat i de llibertat, té un cost a què cal fer front.

I tots els qui utilitzem l’espai, n’hem de col·laborar. Així ho entenen tots els amics que fan ús de les nostres instal·lacions i, d’aquesta manera, entre tots fem posible la continuïtat del Micalet.

Notícies

Actualitat de Micalet Acull

Nit de les Lletres Catalanes a València

Nit de les Lletres Catalanes a València: lectors i autors com a protagonistes   La quarantena de persones que assistiren el passat 26 de gener a la novena edició de la Nit de les Lletres Catalanes vibraren de nou amb la nostra literatura més actual. Com en convocatòries anteriors, des de la seua creació per part del malaguanyat i polifacètic Simó... Llegir més

Cavalcada “Les Magues de Gener”

Enguany, per raons externes a l’organització, ens varem veure obligats a traslladar la Cavalcada de les Magues de Gener al diumenge dia 15 de gener, a les 12:00h. Aquesta cavalcada, com a qualsevol activitat dedicada als més menuts, a les xiquetes i xiquets que construiran el nostre futur, no volem que es puga veure enterbolida per cap actuació que puga... Llegir més

Concert de cançons infantils: Nadal Laic

Dimarts 20 de desembre, 19:30h. Teatre Micalet Concert de cançons infantils: Nadal Laic Coraleta El Raconet, dirigida per Ferran Aleixandre; Colla de tabals i dolçaines del Micalet, cap de colla Ricard Llorens; Grup de Cambra Marxant amb Mireia Pardiñas; Paco Duart, Pilar Almeria, Mireia Soriano, Santi Alminyana, Víctor Benavides, Joanvi Cubedo, Joan Francesc Toledo. Presenta l’acte David Vid.