A Cau d'Orella

El Micalet renova la seua imatge i la seua pàgina web

La Societat Coral El Micalet, nascuda en 1905 a partir de l’antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, ha renovat la seua identitat corporativa i la seua pàgina web amb motiu de la setmana cultural de 2014. L’entitat, una de les institucions culturals més antigues de la ciutat de València, presentarà la seua nova imatge i la seua nova pàgina el diumenge 29 de novembre durant l’acte de lliurament dels Premis Miquelet i dels Miquelets d’Honor.

La nova identitat corporativa manté la torre campanar com a element central, així com la lira i la careta com a símbols de la dedicació de la societat a la música i el teatre. A més, recupera l’escut, desaparegut en el redisseny de 1954, com a vincle amb la ciutat. El nou logotip ha sigut desenvolupat pel dissenyador Manuel Camacho, de l’estudi Magnet Comunicación i Diseño, i és el novè utilitzat des de la fundació de la Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet en 1893.

Al seu torn, la nova pàgina web, permet consolidar la presència de la Societat a la xarxa i informar de la seua activitat tant als seus membres com a la ciutadania. Al marge de diverses pàgines d’informació corporativa (La Societat, História de la Societat, História del Teatre, Junta Directiva, Salvador Giner Vidal, Premis Miquelet i Miquelets d’Honor), l’espai fonamental de la nova web és el dedicat a les diferents seccions de la Societat. Tenen la seua pròpia pàgina a la web les seccions Aplecs al Micalet, l’Aula de Teatre, la Colla de Dolçaina, la Coral Giner, la Coral Infantil El Raconet, la Coral Juvenil Anselm Clavé, El Micalet Acull, el Grup de Danses Alimara, l’Institut Musical Giner, Jazz al Micalet, la Jove Orquestra, la Rondalla El Micalet i la Sala d’Exposicions.

En les pàgines dedicades a cadascuna de les seccions és possible consultar la seua història i activitat, així com la seua actualitat, agenda i vídeos. A més, les pàgines generals de notícies, agenda i vídeos agrupen tota l’activitat de totes les seccions de la societat. A través de la nova web, El Micalet també posa a la disposició de la ciutadania i d’altres entitats socials i culturals els diferents espais de la seua seu. Finalment, la web també dóna l’oportunitat d’associar-se de forma online.