A Cau d'Orella

El Micalet ret homenatge al mestre Salvador Giner

La Societat Coral el Micalet el cap de setmana del 15 i 16 de novembre de 2014 el 103 aniversari de la mort del mestre Salvador Giner i Vidal, d’aquest insigne compositor, mestre de música i protector artístic de l’entitat. Hi ha prevista una ofrena de corones de llorer, dansà, tabal i dolçaina en el monument que el mestre té dedicat en la Gran Via Ferran el Catòlic i dos concerts.

El primer del acte tindrà lloc el dissabte 15 a les 19.30 hores, en el carrer Salvador Giner, on la SC el Micalet, conjuntament amb la Falla Na Jordana faran l’ofrena de corones de llorer davant la façana de l’edifici on estava la casa on va viure Salvador Giner. A continuació hi haurà una dansà, a càrrec del Grup de Danses Alimara, que farà un itinerari des del carrer Salvador Giner fins a la plaça del Carme.

El diumenge 16 a les 11.30 hores, es farà una visita homenatge al monument de Salvador Giner que es troba a la Gran Via de Ferran el Catòlic. Homenatge on la Colla de Tabal i Dolçaina de la Societat Coral el Micalet farà l’acompanyament musical.

I a les 12 hores, al teatre Micalet, l’Orquestra Giner i la Coral Giner oferiran un concert homenatge. A més a més, per tal de gaudir del piano de cua de la SC el Micalet, totalment restaurat, l’Institut Musical Giner farà, un petit concert a la Sala d’Exposicions Mestre Giner.