A Cau d'Orella

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “LA SINGULARITAT DEL MOMENT” ALBA SIDES

LA SINGULARITAT DEL MOMENT
El 7 d’abril 2016 en la sala d’exposicions de la Societat Coral el Micalet a les 20h., s’ inaugura La singularitat del moment: la mostra personal de Alba Sides.
Les obres de la artista, representen des de un punt de vista personal l’ espai en el que viu actualment, la ciutat de Torino (Itàlia) i les impressions d’un recent viatge a la Indonèsia.

A partir d’un quadern de viatge i fotografies compon les imatges que es tradueixen a traves de la tècnica del gravat calcogràfic i tècniques al aigua en escenes quotidianes de la ciutat.

La singularitat del moment invita al espectador a observar amb més deteniment els espais i les persones amb les que viu.

 

Biografia

Naix a València (1992). El seu interès musical la porta a realitzar estudis musicals de grau mitjà a la Societat Coral el Micalet, fet que sempre influenciarà totes les seues futures creacions. Però serà Belles Arts  en la Universitat Politècnica de San Carles de València, el que atraurà la seua atenció. Al llarg d’aquests anys participarà en varies mostres col·lectives: en mitjans universitaris (2013) i en la Galería9 de València, titulada “Jóvenes creadores2014”.

La culminació d’aquest període de formació artística la duràa un altre lloc, per estudiar l’últim any a Torino, amb el programa Erasmus. Allí va aprofundir en el coneixement de les tècniques del gravat, participant amb dos gravats en la elaboració d’un llibre artístic, el qual, titulat FORME IN REPLAY, va sorgir d’una col·laboració entre el poeta Italo Testa i un grup d’estudiants de l’ Accademia Albertina di belleArti di Torino (2014).

Actualment i des de fa dos anys ha dirigit les seues inquietuds professionals al mon de la moda. Assisteix al curs que imparteix l’Istituto di  Moda e StileitalianoModerno di Mara Scalon, encara que deixa sempre un passatge de confluència amb la il·lustració i les creacions de Moda.