Més de cent anys d'història

La Societat Coral El Micalet va nàixer en 1905 a partir de la antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, fundada en 1893. Som una de les institucions culturals més antigues de la ciutat de València i estem reconeguts com a Entitat d’Utilitat Pública. Des de fa més de cent anys, promovem i defensem la cultura i les tradicions valencianes.

Ensenyament musical oficial

L’Institut Musical Giner, fundat en 1898, imparteix deu anys d’estudis oficials de música que permeten obtenir els graus elementals i professionals de piano, guitarra, cant i diversos instruments de corda fregada, vent i percussió, com violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, oboè, fagot, trompa, arpa, trombó, i dolçaina.

Activitats culturals

El Micalet ofereix als seus socis i sòcies la participació en diverses activitats culturals com l’aula de teatre, la colla de dolçaina, les corals infantiljuvenil i d’adults, el grup de danses Alimara, la jove orquestra, l’escola de jazz i la rondalla. A més, disposa d’una biblioteca, una sala d’exposicions i del Teatre MicaletTambé acollim presentacions i activitats d’altres entitats.

Col·labora amb la Societat Coral El Micalet

Fer-se soci de la Societat Coral El Micalet permet col·laborar amb la promoció i defensa de la cultura i les tradicions valencianes així com participar en les nombroses activitats culturals que organitzem. A més, les persones associades gaudeixen d’importants reduccions en les entrades del Teatre Micalet.

Disposem de dues modalitats: soci i soci jove.

Fes-te'n soci!

A Cau d'Orella

Notícies recents

Cinema en valencià

El proper dissabte 5 d’octubre podreu gaudir de cinema en valencià al Micalet. A partir de les 17h. projectarem la pel·lícula L’origen dels guardians. Una trepidant aventura per a tota la família. “L’origen dels guardians” conta la història d’un grup de superherois amb extraordinaris poders. Quan un esperit maligne anomenat Ombra es proposa inundar de por els cors dels nens... Llegir més

Nota de Premsa de la Junta Directiva

La Junta Directiva de la Societat Coral el Micalet, coneguda la sentencia del TSJ que anul·la totalment o parcial 11 articles i una disposició final del Decret del Consell 6/2017, de 12 de maig, pel qual es regulen els usos institucionals i administratius de les llengües oficials en l’Administració de la Generalitat, considera que és un greu atac, tant als... Llegir més
Veure tots els mesos

octubre, 2018

Opcions de filtrat
3octubre16:00- 18:00PRÒXIMA TERTÚLIA PER LA FLUÏDESA DE PARLAR EN VALENCIÀ
5octubre17:00- 20:00Cinema en valencià
10octubre16:00- 18:00PRÒXIMA TERTÚLIA PER LA FLUÏDESA DE PARLAR EN VALENCIÀ
17octubre16:00- 18:00PRÒXIMA TERTÚLIA PER LA FLUÏDESA DE PARLAR EN VALENCIÀ
24octubre16:00- 18:00PRÒXIMA TERTÚLIA PER LA FLUÏDESA DE PARLAR EN VALENCIÀ
31octubre16:00- 18:00PRÒXIMA TERTÚLIA PER LA FLUÏDESA DE PARLAR EN VALENCIÀ