Més de cent anys d'història

La Societat Coral El Micalet va nàixer en 1905 a partir de la antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, fundada en 1893. Som una de les institucions culturals més antigues de la ciutat de València i estem reconeguts com a Entitat d’Utilitat Pública. Des de fa més de cent anys, promovem i defensem la cultura i les tradicions valencianes.

Ensenyament musical oficial

L’Institut Musical Giner, fundat en 1898, imparteix deu anys d’estudis oficials de música que permeten obtenir els graus elementals i professionals de piano, guitarra, cant i diversos instruments de corda fregada, vent i percussió, com violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, oboè, fagot, trompa, arpa, trombó, i dolçaina.

Activitats culturals

El Micalet ofereix als seus socis i sòcies la participació en diverses activitats culturals com l’aula de teatre, la colla de dolçaina, les corals infantiljuvenil i d’adults, el grup de danses Alimara, la jove orquestra, l’escola de jazz i la rondalla. A més, disposa d’una biblioteca, una sala d’exposicions i del Teatre MicaletTambé acollim presentacions i activitats d’altres entitats.

Col·labora amb la Societat Coral El Micalet

Fer-se soci de la Societat Coral El Micalet permet col·laborar amb la promoció i defensa de la cultura i les tradicions valencianes així com participar en les nombroses activitats culturals que organitzem. A més, les persones associades gaudeixen d’importants reduccions en les entrades del Teatre Micalet.

Disposem de dues modalitats: soci i soci jove.

Fes-te'n soci!

A Cau d'Orella

Notícies recents

Els discursos de les magues de gener

Discursos de les magues de gener, llegits des del balcó de l’ajuntament de València, el 13 de gener de 2019.   MAGA LLIBERTAT   Hola. Bon dia!!!! Gràcies per estar ací. La màgia la féu vosaltres. Gràcies per mostrar els valors que representem i gràcies a la participació altruista de les persones que han fet possible aquesta màgia de l’harmonia... Llegir més

CAVALCADA DE LES TRES MAGUES DE GENER 2019

La Societat Coral el Micalet presenta per quart any consecutiu la Setmana de la Infància i la Cavalcada de les Tres Magues de Gener. Volem celebrar, amb els xiquets i xiquetes valencians una altra forma de viure el Nada: celebrant el solstici d’hivern. El diumenge dia 13 de gener de 2019, a les 11.30 h., en un recorregut des del carrer de la... Llegir més