Més de cent anys d'història

La Societat Coral El Micalet va nàixer en 1905 a partir de la antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, fundada en 1893. Som una de les institucions culturals més antigues de la ciutat de València i estem reconeguts com a Entitat d’Utilitat Pública. Des de fa més de cent anys, promovem i defensem la cultura i les tradicions valencianes.

Ensenyament musical oficial

L’Institut Musical Giner, fundat en 1898, imparteix deu anys d’estudis oficials de música que permeten obtenir els graus elementals i professionals de piano, guitarra, cant i diversos instruments de corda fregada, vent i percussió, com violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, oboè, fagot, trompa, arpa, trombó, i dolçaina.

Activitats culturals

El Micalet ofereix als seus socis i sòcies la participació en diverses activitats culturals com l’aula de teatre, la colla de dolçaina, les corals infantiljuvenil i d’adults, el grup de danses Alimara, la jove orquestra, l’escola de jazz i la rondalla. A més, disposa d’una biblioteca, una sala d’exposicions i del Teatre MicaletTambé acollim presentacions i activitats d’altres entitats.

Col·labora amb la Societat Coral El Micalet

Fer-se soci de la Societat Coral El Micalet permet col·laborar amb la promoció i defensa de la cultura i les tradicions valencianes així com participar en les nombroses activitats culturals que organitzem. A més, les persones associades gaudeixen d’importants reduccions en les entrades del Teatre Micalet.

Disposem de dues modalitats: soci i soci jove.

Fes-te'n soci!

A Cau d'Orella

Notícies recents

NOU HORARI D’ATENCIÓ (COVID)

El horari d’atenció de les oficines de la Societat Coral el Micalet fins al 31 de juliol del 2020 serà: Dilluns: 17:00-20:30 Dimarts: 10:00-14:00 Dimecres: 17:00-20:30 Dijous: 10:00-14:00 Divendres: 10:00-14:00

TU ENCENS LA CULTURA

Tú encens la cultura Un grup divers i plural d’organitzacions, entitats, col·lectius i locals de barri i artistes denominats “Resistents Culturals” presentem  un “Manifest Col.laboratiu” en suport de la cultura en general y de la cultura de proximitat en particular. El sindicat INTERSINDICALValenciana, Sala Carme Teatre, el festival de poesia Vociferio, el sindicat de la música valenciana  SIMUV, la Societat... Llegir més