A Cau d'Orella

Setmana Cultural de l’Institut Musical Giner

El proper dilluns 12 de juny de 2017 començarà la Setmana Cultural de l’Institut Musical Giner, i finalitzarà el dia 16 de gener.

Us esperem!

DILLUNS, 12 DE JUNY:

17:30.-AUDICIÓ D’ALUMNES D’INICIACIÓ I E. ELEMENTAL

18:15.- VIOLONCELET EMOCIONANT

Violoncelet emocionant és un conte musical per als més xicotets, oferit per la classe de violoncel i la seua professora Rosa Gil, on ens a costarem a les emocions des del so càlid i profund del violoncel.

19:00.-AUDICIÓ D’ALUMNES D’E . PROFESSIONAL

 

DIMARTS, 13 DE JUNY:

 17:30.- AUDICIÓ D’ALUMNES D’INICIACIÓ, E. ELEMENTAL I E. PROFESSIONAL

18:30.- RECORREGUT PELS ESTILS PIANÍSTICS

Audició didàctica organitzada per la professora Sonia García, narrada pels alumnes de conjunt de piano de 1r EP i interpretada al piano per la pianista Isabel Masegoso Cerezo, on ens guiaran i podrem gaudir d’algunes peces representatives dels diferents estils.

19:30.– RECITAL DE PIANO

Recital de piano de Rafa Soler Vilaplana, antic alumne de l’Institut Musical Giner i alumne del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, que ens farà gaudir amb un variat programa del repertori pianístic.

 

DIMECRES, 14 DE JUNY:

 17:00.- AUDICIÓ DE LA BECA D’ESTUDIS 2017

Audició dels alumnes que opten a la beca d’estudis per al curs 2017/18 que atorga la Societat Coral el Micalet i l’Institut Obrer als guanyadors de l’audició. El tribunal estarà format pel professorat del centre i estarà presidit per la delegada de l’Institut Musical Giner.

18:30.-AUDICIÓ D’ALUMNES D’INICIACIÓ, E. ELEMENTAL I E. PROFESSIONAL

19:30.– TALLER DE MAMBO

Els professors Adrià Gil, Vicent Claramunt i M. Carmen López ens faran una introducció a aquest ritme originari cubà i treballaran una peça referent del repertori mambístic.

En finalitzar el taller es lliuraran els premis de les beques d’estudi 2017/18.

 

DIJOUS, 15 DE JUNY:

16:30.– LA TÈCNICA DE LA CAIXA

Classe magistral del percussionista Carlos Peiró sobre la tècnica de la Caixa (Aula de percussió)

17:30.-AUDICIÓ D’ALUMNES D’INICIACIÓ, E. ELEMENTAL I E. PROFESSIONAL (Teatre)

18:00.-EXPLORANT LA PERCUSSIÓ CORPORAL

Classe magistral interactiva del percussionista Fran Amado on podrem explorar tota la música que podem fer utilitzant el nostre cos com a instrument. (Aula de percussió)

19:00.-TROBADA D’ALUMNES DE VIOLÍ

Trobada d’alumnes de violí de l’Escola Municipal de Música de Massamagrell, Joventuts Music als del Comtat de Muro d’Alcoi i l’Institut Music al Giner (Teatre)

19:30.-TROBADA DE GRPUPS DE PERCUSSIÓ

Trobada dels grups de percussió PerkuLlar del CIM Castellar-Oliveral, Isidrum de l’Agrupació San Isidro, Grup de percussió del CAM de Bétera i Grup de percussió del Institut Music al Giner (Teatre)

 

DIVENDRES, 16 DE JUNY:

 17:00.-AUDICIÓ D’ALUMNES D’INICIACIÓ, E. ELEMENTAL I E. PROFESSIONAL

17:45.– CLASSE OBERTA DEL ALUMNES DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL