Societat Coral El Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

Colla de tabals i dolçaines El Micalet

Vine a actuar amb nosaltres

Si busques un grup amb qui actuar, o si vols aprendre: ací tens la Colla de tabals i dolçaines del Micalet.

Activitat gratuïta per a socis, sòcies i alumnat del centre

Demana més informació al correu comunicacio@elmicalet.cat

Història i Metodologia

De la mà de Ferran Navarro, van començar les classes per formar el grup de dolçaines l’any 2003. Va saber mantenir la flama de la dolçaina encesa fins la seua eclosió. Ara es tracta d’una colla que va consolidant-se i obrint-se a València i a la resta dels PPCC. Participa als actes tradicionals de falles, 25 d’abril, 9 d’octubre, darrer diumenge d’octubre i els actes que al mes de novembre organitza la SCM en honor del Mestre Giner, entre altres.

També s’ha implicat, des de l’inici d’aquest, amb el moviment Velluters batega, el qual tracta d’organitzar i revitalitzar el moviment associatiu al barri dels Velluters de València. Manté relacions d’intercanvi amb els grallers de l’Orfeó Martinenc de Barcelona. Entitat, l’Orfeó, amb la qual s’ha agermanat oficialment la Societat Coral el Micalet, havent celebrat sengles actes a les respectives seus socials, a Barcelona i a València.

Des del curs 2013-14, el mestre de dolçaina de la colla va ser Miquel Gironés, el qual també es faria càrrec de les classes de formació dels futurs dolçainers de la colla. Des del curs 2016/2017, el mestre de dolçaina fou Ricard Llorens. Deprés, es faria càrrec de la colla el músic Paco Duart, fins a que al curs 2021-2022 s’incorpora David Valera, coincidint amb l’adició de l’ensenyament oficial de dolçaina, poguent aconseguir els graus Elemental i Professional de l’especialitat.

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.