Societat Coral El Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

Coral juvenil Anselm Clavé

Vine a cantar amb nosaltres

Per a coralistes a partir dels 12 anys. La pedrera per recollir les veus excepcionals i evitar que es perden.

Més informació: 96 392 07 86

PREUS: consulta al nostre centre, per telèfon, correu o pel formulari de contacte

DIVENDRES 17:30

Història i Metodologia

Com a continuació de l’oferta coral, entre la Coral infantil el Raconet i la Coral Giner (adults), es crea des del curs 2001-02 la Coral Juvenil Anselm Clavé, per als coralistes joves d’entre 11 i 15 anys.

Aquest pas intermedi entre les corals és peça clau per a donar continuïtat al mon del cant coral dins de la societat, a demés de ser la pedrera per recollir les veus excepcionals i evitar que es perden.

Coordinadors i professors són ben conscients de l’edat difícil que travessa el món adolescent, que res els satisfà i que, a més a més, van carregats d’estudis; per aquest motiu i per molts altres, el professor encarregat d’aquesta difícil escomesa és un veterà del cant coral jove: Marcel·lí Garcia i Peruga.

El fet d’haver triat el nom de Coral Juvenil Anselm Clavé és en record del músic Josep Anselm Clavé i Camps (Barcelona 1824-1874), fundador dels Cors Clavé, que tantes vegades han visitat la nostra societat i amb els quals les corals existents en la història del Micalet han fet nombrosos concerts arreu de Catalunya, Aragó, Euskadi, etc., per ser el Micalet membre de la Federació dels Cors Clavé i ser aquest amic personal de Salvador Giner.

Clavé és una persona afamada i volguda en el món musical i en especial en el món coralístic, al que la ciutat de València li dedicà un cèntric carrer.

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.