El Micalet Acull

Congressos, cursos, conferències, taules redones, presentacions de llibres, sopars-tertúlia, reunions polítiques, etc, conformen el ventall d’activitats que acull la nostra seu.

Des de sempre, la Societat Coral el Micalet ha sigut un lloc de trobada. A més de totes les activitats que organitza o en què hi participa, acull un munt de reunions i activitats organitzades per entitats i col·lectius què, alhora, col·laboren amb el sosteniment del Micalet.

Per poder fer ús de les nostres dependències, el Micalet demana una quantitat simbòlica. Només volem que qui utilitza els nostres espais siga conscient que mantenir oberta la seu, poder continuar oferint uns espais comuns de debat i de llibertat, té un cost a què cal fer front.

I tots els qui utilitzem l’espai, n’hem de col·laborar. Així ho entenen tots els amics que fan ús de les nostres instal·lacions i, d’aquesta manera, entre tots fem posible la continuïtat del Micalet.

Pròxims esdeveniments

No s'ha trobat cap esdeveniment!
Carrega'n més

Treballa amb nosaltres!

Auxiliar administratiu: 39 h setmanals, contracte indefinit. Segons experiència i coneixements, es poden ajustar tasques assignades.