Novembre Cultural

Al mes de novembre, multipliquem més encara les activitats culturals d’interés per la ciutadania, celebrem al Mestre Giner i fem entrega dels Premis Miquelet.

La Societat Coral El Micalet prepara tots els anys el «Novembre Cultural», una cita en la qual es duen a terme multitud d’actes, exposicions, concerts i conferències, així com el lliurament de guardons dels Premis Miquelet.

Una de les coses que sempre es repetix en esta particular agenda és l’homenatge al compositor valencià Salvador Giner Vidal (València 1832-1911), personalitat a la qual la societat musical porta homenatjant des de fa ja més d’un segle en l’aniversari de la seua mort. Este acte de reconeixement ha anat ampliant-se al llarg del temps amb altres activitats culturals entorn d’una figura molt vinculada amb la història del Micalet. De fet, després de la seua mort, la família va entregar-nos quasi totes les seues pertinences i el seu arxiu musical. Giner va ser el principi del Micalet, suposa una part molt important del nostre patrimoni i, any rere any, intentem compartir este llegat musical i arxivístic.

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.