Societat Coral El Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

Escola de Música Matilde Salvador

Per què fer-te de l'escola?

Més de trenta especialitats musicals al teu abast per a totes les edats. A la zona millor comunicada de la ciutat. Educació personalitzada.

Tria una i comença a créixer amb nosaltres!

PERÍODE OBERT

Les classes estan completament adaptades al teu ritme: edat, nivell, ritme d’aprenentatge… Fem nostres els teus objectius, i utilitzarem una pedagogia adaptada a tu, perquè t’agrade fer música i aprendre, apropant-te els millors mitjans educatius.

Les classes es fan cada setmana i ajustarem el temps segons les teues necessitats.

Emplena aquest formulari i ens ficarem en contacte amb tu!

En cas de ser menors, cal introduir les dades d’un tutor o tutora.

Projecte educatiu

Pots descarregar-te el nostre projecte educatiu ací.

El millor equip educatiu

Especialistes de totes les famílies instrumentals, per aprendre i divertir-se amb la música. Més de trenta especialitats musicals al teu abast per a totes les edats. Tria una i comença a créixer amb nosaltres! 

Un món especial per als més menuts.

Cuidem el futur de la música amb la coraleta el Raconet, Sensibilització musical (+2 anys), iniciació instrumental (+4 anys), iniciació musical (+5 anys), preparatori (+7 anys)…

Forma part de les nostres seccions!

Colla de tabal i dolçaina El Micalet, Orfeó el Micalet, grups de guitarres, grup de danses Alimara, grup de cordes, Rondalla el Micalet, Jove Orquestra Salvador Giner, coraletes per edats…

Les millors instal·lacions i activitats.

A la zona millor comunicada de la ciutat. Dos aularis amb cinc plantes, biblioteca, sales d’estudi i d’assaig, sala d’exposicions, teatre… Tindràs accés cada mes a concerts, recitals, tertúlies, encontres acadèmics, exposicions d’art…

Les classes

Cant i tècnica vocal.

Et passes els dies cantant i t’agradaria millorar? Vols compartir la teua veu amb tot el món? Vols divertir-te participant en un cor? Vols que el teu fill o filla aprenga a cantar?

Piano.

Sempre has volgut aprendre a tocar el piano, veritat? Ací estem per ajudar-te! T’agradaria que el teu fill o filla sabera tocar aquest instrument? Un instrument perfecte per apropar-te al món de la música.

Guitarra

Qui no ha volgut posar música als seus dies amb una guitarra? Oferim tots els estils: guitarra clàssica, guitarra elèctrica i també baix elèctric. A més, pots formar part de les nostres agrupacions.

Música i dansa tradicional.

El grup alimara naix l’any 1975. La seua escola és un pilar dins de la seua tasca d’investigació, restauració i difusió del folklore del país valencià (música, balls, danses, cançons i indumentària).

Corda fregada.

La versatilitat del violí, la sensibilitat de la viola, la noblesa del violoncel, la profunditat del contrabaix… Quin t’agrada més? T’oferim totes les especialitats, perquè tries la que més s’adapta a tu.

Vent fusta.

Clarinet, fagot, flauta, oboé, saxòfon o dolçaina… t’apuntes a formar part d’aquesta família d’instruments? Millora la coordinació i la psicomotricitat i enforteix el teu sistema respiratori.

Vent metall.

Bombardí, fiscorn, trombó, trompa, trompeta, tuba… Els coneixes tots? Vols que el teu fill o filla aprenga? Tots són diferents, i tots fomenten la creativitat i la constància en tots els àmbits de la vida.

Percussió

Eres dels que segueixen el ritme amb els peus quan escoltes música? Veus aptituds en el teu fill o filla? A què esperes! A més, la percussió ajuda a ser menys tímids i a expressar emocions.

Dolçaina i tabal.

El ritme de les tradicions valencianes més actuals; festa i cultura. T’apuntes a la nostra escola i la nostra colla? Marca el ritme del futur de la música del País Valencià.

Sensibilització musical.

Ací, es comencen a familiaritzar amb la música aportant-los tots els seus beneficis i compartint, amb la família, una activitat que acompanya i enriqueix el desenvolupament.

Iniciació musical.

Per al descobriment i desenvolupament de les capacitats expressives, musicals i motrius que permeten posteriorment l’aprenentatge del llenguatge musical.

Iniciació instrumental.

Quan els nens s’inicien en l’aprenentatge d’un instrument, solen adquirir un vocabulari més ampli i presenten una major comprensió lectora que aquells que mai han tingut cap formació musical.

Preparatori

Curs d’adaptació de continguts, tant per a l’alumnat que ha realitzat iniciació musical, com per aquells sense coneixements previs de llenguatge musical. La preparació per fer el salt al gran mar de la música!

Instruments de pua.

I si aprens un instrument diferent? T’agradaria aprendre rodejat de companys i companyes amb les mateixes aficions? La música ajuda a mantenir joves les oïdes, una bona raó per a començar a tocar!

Llenguatge musical.

Quatre cursos que tenen com a objectiu dotar l’alumnat dels coneixements bàsics per aconseguir una lectura avançada de partitures i aprofundir en l’estudi del solfeig com a base de tota l’educació musical.

Altres instruments.

Acordió, arpa… instruments poc habituals, per als quals et podem buscar mestre. Aprendre a tocar contribueix al desenvolupament d’habilitats motores i de coordinació.

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.