Novembre Cultural

Un any més, la Societat Coral El Micalet organitza el Novembre Cultural, amb activitats de diversa tipologia: les ofrenes de flors i la dansada del grup Alimara i el concert de la Jove Orquestra, com a fidel homenatge al mestre Salvador Giner (1832-1911), les presentacions de llibres guardonats editats per Edicions 96 i la Universitat de València, les conferències de temes culturals i polítics i el recital de l’Orfeó. Com a cloenda, el lliurament dels Miquelets d’Honor.

Dissabte 18 de novembre

 • 19:00 Ofrena de corones de llorer. A la lauda commemorativa on hi havia la casa del mestre Salvador Giner i a la placa del carrer que porta el seu nom, en col·laboració amb la Falla Na Jordana.
 • 19:15 Dansada del Grup de danses Alimara. Des del carrer Salvador Giner fins a la plaça del Carme.

 

Diumenge 19 de novembre

 • 11:00 Ofrena floral al monument a Salvador Giner. A la Gran Via Ferran el Catòlic, en comitiva pel carrer Mestre Palau, amb música de dolçaines i tabals.
 • 12:00 Concert de la Jove Orquestra Salvador Giner.  Al Teatre Micalet, sota la direcció del mestre F. Javier González Arnal.

 

Dilluns 20 de novembre

 • 19:00 Presentació dels llibres guardonats als Premis Miquelet 2022.
  • “Joan Fuster. Escrits sobre el Tirant lo Blanc”, de Mireia Ferrando Simón (PUV, 2023). Premi Joan Coromines d’Investigació.
  • “Caputxeta a Hamelín”, de Jaume Miró (PUV, 2023). Premi Micalet de Teatre.
  • “L’ofici de Fuster. Avaluem per aprendre”, de Mireia Bosch Llícer i Maria José Llícer Mauro (Edicions96, 2023). Premi Enric Soler i Godes d’Experiències Pedagògiques.

 

Dimarts 21 de novembre

 • 19:30 Cançons populars per a cor mixt.

Presentació del llibre amb la participació de Miquel Juan (autor), Enric Estrela (subdirector del Magnànim), Tonetxo Pardiñas (president del Micalet) i José Ramón Calpe (president de la FECOCOVA).

Amb l’actuació de l’Orfeó El Micalet i l’Orfeó de Massanassa, al Teatre Micalet. Entrada lliure.

 

Dissabte 25 de novembre

 • 19:00 XXXVI Premis Miquelet

Lliurament dels premis de l’Institut Musical Giner i de l’Escola de Música Matilde Salvador.

Lliurament dels Miquelets d’Honor.

Data

18 - 25 nov. 2023
Caducat!

Hora

19:00 - 21:00

Localització

Societat Coral el Micalet
C/ Guillem de Castro, 73
Categoria
Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.