Societat Coral El Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

Orfeó El Micalet

Vine a cantar amb nosaltres

Portes obertes a noves incorporacions
per al curs 2023-2024

més informació
info@elmicalet.cat
96 392 07 86

Tot tipus de música, per a veus adultes.

Activitat gratuïta per a les persones associades a la Societat Coral el Micalet. 

Propera actuació

No s'ha trobat cap esdeveniment!

Història

Des de la fundació del Micalet, l’any 1893, han anat succeint-se diversos projectes de formacions corals. Salvador Giner i Vidal, iŀlustre compositor valencià, li dedicà diverses obres, dirigint-la en algunes actuacions com a Orfeó El Micalet. Més tard, als anys 50, va fer-se càrrec de la direcció de la coral un altre compositor valencià de renom, Francisco Llàcer Plà.

La CORAL SALVADOR GINER, es va refundar l’any 1996, sent en eixe moment la directora Isabel Manyes, per iniciar una nova etapa en la història de l’activitat coral de la SOCIETAT CORAL EL MICALET de València, a la qual pertany.

El seu repertori, abasta tot tipus de música, destacant l’estrena de vàries obres de compositors valencians actuals. 

Des de l’any 2003 la coral està dirigida pel compositor xativí, Miquel Juan Garcia. 

Més Informació

Característiques 

Direcció musical 

En l’Orfeó treballem al voltant de les propostes musicals que fa la persona responsable de la seva direcció artística, que proposa un pla de treball de forma coordinada amb l’entitat. Actualment el mestre i Director és el compositor xativí Miquel Juan Garcia.   

Assajos 

En l’actualitat els assajos són dos dies a la setmana, dilluns i dimecres, en horari de 20 a 21h. El número total de concerts anuals i actuacions que realitzem depen de la programació de la temporada.  

Accés a formació musical 

Com la resta de persones sòcies de la SCM, els i les coralistes tenen a la seva disposició tota una oferta formativa musical i vocal complementària en l’Escola de Música Matilde Salvador (amb matrícula oberta tot l’any), des d’iniciació musical fins a nivells de major especialització. Igualment, poden optar a accedir a l’Institut Giner si volen seguir els estudis de cant (o d’ instrument) amb el corresponent reconeixement oficial.  

Accés a les activitats de la SCM

També poden accedir a tota l’oferta cultural que cada mes es programa en el centre.  

Repertori (d’interés per a programadors) 

L’Orfeó disposa d’un ampli repertori d’espectacles que ha estrenat en els darrers anys que abasta una ampla varietat d’estils. Els concerts que ofereix públicament poden ajustant-se a demanda a les necessitats delscentres culturals i/o agències programadores que ho soliciten:orfeo@elmicalet.cat i  comunicacioelmicalet@gmail.com.  

Organització 

Comptem amb del suport tècnic i administratiu del centre i ens auto-organitzem per mantenir i coordinar la tasca que suposa la dinàmica d’un conjunt coral d’aquestes característiques. Comptem amb una persona Delegada de la Junta de la SCM. 

Mantenim un espai virtual propi, necessari per a l’estudi de les obres, d’accés restringit a les persones membres de l’Orfeó. Des d’ahí podem accedir a les partitures i materials d’estudi; colaborem en la tasca de difusió de les actuacions; i fem l’acompanyament necessari a les persones nouvingudes a l’Orfeó.   

Sol·licitut d’accés 

Les persones interessades, poden sol·licitar la incorporació a l’Orfeó al llarg de tot l’any omplint aquest formulari o escrivint al correu orfeo@elmicalet.cat o comunicacioelmicalet@gmail.com

Preus i horaris

Activitat gratuïta per a les persones associades a la Societat Coral el Micalet.

DILLUNS I DIMECRES  20:00-21:00

Espectacles destacats

Si vols dur qualsevol d’aquestos espectacles al teu centre cultural o auditori, contacta amb nosaltres.

Necessari iniciar sessió amb l’usuari autoritzat

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.