Presentació del llibre, “Desterrats per ordre de Carles III”.

El dia 6 de juny de 2024, a les 19:30 hores es presenta el llibre de l'autor Francesc J. Monjo i Dalmau, amb la presència de l'autor, i de l'Editora de Publicacions de la Universitat de València, Amparo Jesús-Maria.

El dia 6 de juny de 2024, a les 19:30 hores es presenta el llibre de l’autor Francesc J. Monjo i Dalmau, amb la presència de l’autor, i de l’Editora de Publicacions de la Universitat de València, Amparo Jesús-Maria.

No et pares ací

Altres notícies d'interés

COMIAT DEL MICALETER TONI BARGUES

Lamentem el traspàs del nostre amic i company incansable de lluites, Toni Bargues. Un gran Micaleter i destacat patriota sempre fidel a la llengua i

Segon centenari del naixement del Mestre Anselm Clavé

La Societat Coral el Micalet, junt a la Federació de Cors de Clavé, varen oferirem un concert coral d’homenatge al Mestre Anselm Clavé, impulsor de les agrupacions corals, pel segon centenari del seu naixement i el 150è aniversari del seu traspàs.

Acompanyaren a l’Orfeó del Micalet, la Coral de la Vall d’Aro, la Coral La Igualtat, de Gavà i l’Orfeó Manuel Palau.

Acte central del centenari del poeta Vicent Andrés Estellés

“No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu.” A #València la presidenta @gemmapasqual acompanyada del vicepresident Tonetxo Pardiñas a l’acte central del centenari del poeta Vicent Andrés Estellés. #CentdEstellés

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.