Societat Coral El Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

El teu centre cultural al cor de València

Tot un univers cultural en la nostra llengua

Endinsa’t en l’univers cultural de la Societat Coral el Micalet, un centre cultural vibrant que ofereix una àmplia varietat d’activitats mensuals, fusionant música, literatura i arts en un únic escenari dinàmic. 

Des de la connexió amb “A la Llengua de València”, passant per la creativitat desbordant de “El Micalet Acull”, fins a la celebració de la màgia infantil en “Festa de la Infantesa – Màgues de Gener”. 

Submergeix-te en “Les Nostres Poetes”, explora el “Novembre Cultural”, i participa en el reconeixement a l’excel·lència cultural amb els “Premis Miquelet”. Admira la diversitat creativa en la “Sala d’Exposicions”, viu la intensitat del teatre en el “Teatre Micalet”, submergeix-te en el coneixement a la “Sala d’Estudi-Biblioteca”, i gaudeix de la fusió entre cultura i un ambient acollidor a la “Cafeteria el Micalet”. 

A més, contribueix amb les teues pròpies idees a través del formulari online disponible per a les teues propostes. Uneix-te a aquesta comunitat cultural dinàmica que espera amb candeletes la teva participació.

A la Llengua de València

Música i poesia el darrer dimarts de cada mes, a la Sala d’Exposicions de la Societat Coral el Micalet.

El Micalet Acull

Congressos, cursos, conferències, taules redones, presentacions de llibres, sopars-tertúlia, reunions polítiques, etc, conformen el ventall d’activitats que acull la nostra seu.

Festa De La Infantesa - Magues De Gener

Una cavalcada laica oberta a la participació de totes i tots. Busquem imaginació!

Les Nostres Poetes

Encontre anual per reivindicar les escriptores valencianes i, en especial, les nostres poetes. 

Novembre Cultural

Al mes de novembre, multipliquem més encara les activitats culturals d’interés per la ciutadania, celebrem al Mestre Giner i fem entrega dels Premis Miquelet.

Premis Miquelet

Els Premis Miquelet es convoquen i s’atorguen des de l’any 1988.

Sala D'exposicions

Pintura, fotografia, Mostres Obertes d’Art… tot cap a la nostra Sala d’Exposicions.

Teatre Micalet

Des de 1897. Trobaràs la web amb la programació del Teatre ací.

Sala D'estudi-Biblioteca

La Societat Coral El Micalet ofereix als seus membres i a altres entitats i associacions culturals i socials la possibilitat de fer ús de les seues instal·lacions a canvi d’una petita col·laboració. 

Cafeteria El Micalet

Cafeteria Micalet, un espai per gaudir de la bona cuina casolana.