Societat Coral El Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

Escola de Teatre

Matrícula oberta a l’escola de teatre el micalet.

Més informació i reserves en escolateatremicalet@gmail.com o per WhatsApp al 672 45 87 07.

Teatre al teu ritme per a totes les edats i a la zona millor comunicada de la ciutat. 

Juga i aprén

Aprendre jugant.

Esperit lúdic: el joc com a motor d’aprenentatge. Amb el nostre equip docent expert, podràs aprendre i divertir-te al món del teatre. A la funció de final de curs, podràs mostrar al públic del Teatre Micalet tot el que has aprés.

Una classe adaptada a tu.

Per a adults i des dels tres anys, cursos anuals i tallers monogràfics intensius. Vine a fer amics i amigues i a créixer al costat de gent com tu!

Per què teatre?

Desenvolupament personal i adquisició d’habilitats socials, coneixement d’un mateix, seguretat personal, memòria sensorial, expressivitat, domini del cos i de la veu, desenvolupament de la singularitat creativa…

Les millors instal·lacions i activitats.

A la zona millor comunicada de la ciutat. Dos aularis amb cinc plantes, biblioteca, sales d’estudi i d’assaig, sala d’exposicions, teatre… Tindràs accés cada mes a concerts, recitals, tertúlies, encontres acadèmics, exposicions d’art…

Les classes

Adults

2’5h setmanals, els dimarts de 18:30 a 21:00, amb Francesc Romeu.

El teatre ajuda a alliberar pors, et manté actiu, t’ajuda a exercitar la memòria i a treballar en equip. A partir de xicotetes escenes o textos inventats pels alumnes es realitzarà una representació teatral. Un curs per als amants del teatre.

Juvenil

Amb el joc dramàtic com a motor es faran dinàmiques de grup i improvisacions per a afavorir l’expressivitat, es treballarà tant el cos com la veu, tot encaminat a realitzar una representació teatral.

Infantil

A partir de senzills i divertits jocs dramàtics, treballarem perdre la por a expressar-se en públic, la relació amb companys, la seguretat en u mateix, el control de l’espai i la capacitat d’escoltar l’altre per poder fer un treball en equip.

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.