Societat Coral El Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

Notícies

La Societat Coral el Micalet. El dia 19 de maig a Tortosa (Baix Ebre), a l'auditori Felip Pedrell, s'estrenà el concert de cant coral en homenatge a Vicent Andrés Estellés, en l'any 100 Estellés
La Societat Coral el Micalet, va participar a la Manifestació del 25 d'abril en defensa de la llengua i cultura del nostre poble, com tots els anys, però aquest ho fa amb la seua pròpia pancarta.
Reunió la Presidenta de la Societat Coral el Micalet, Gemma Pasqual, amb el President de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Pep Morella Murcia, a la nostra seu.

Avui, dimecres 14 de febrer de 2024, ha tingut lloc la vista oral del judici per les agressions a la manifestació del 9 d’Octubre de 2017, després de 6 llargs anys d’instrucció. El treball de la Comissió 9 d’Octubre i resta d’acusacions personades va permetre identificar els 28 acusats com a responsables de diversos delictes […]

La cerimònia clou amb èxit el Novembre Cultural, una setmana intensa d'activitats a València
Hui, 23 de juny de 2023, hem celebrat sota la música de la dolçaina de Paco Duart l'acte de traspàs de la flama.
La Societat Coral el Micalet plora la pèrdua de Lluís Miquel Campos, cantant i promotor musical valencià, punt clau de la cançó del nostre país des dels anys seixanta.
Per ser soci/a de #ElMicaletSC tens un 10% de descompte en contractar-la.
Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.