La Societat Coral el Micalet a la manifestació del 25 d’abril

La Societat Coral el Micalet, va participar a la Manifestació del 25 d'abril en defensa de la llengua i cultura del nostre poble, com tots els anys, però aquest ho fa amb la seua pròpia pancarta.

La Societat Coral el Micalet, va participar a la Manifestació del 25 d’abril en defensa de la llengua i cultura del nostre poble, com tots els anys, però aquest ho fa amb la seua pròpia pancarta.

Enguany sota lema “Llengua, cultura i futur” moltes entitats cíviques varen eixir al carrer, per reivindicar un cop més que la llengua nos es toca. La celebració d’enguany s’emmarca en l’Any Estellés, que commemora el centenari del naixement del poeta de Burjassot

Aquesta ha sigut la primera manifestació amb el govern PP-Vox.

No et pares ací

Altres notícies d'interés

Concert Cent Estellés

La Societat Coral el Micalet. El dia 19 de maig a Tortosa (Baix Ebre), a l’auditori Felip Pedrell, s’estrenà el concert de cant coral en homenatge a Vicent Andrés Estellés, en l’any 100 Estellés

Cistella de la compra0
No hi ha productes a la cistella!
Continua comprant
0

Ajuda al Micalet!

Pots ajudar al finançament independent de la Societat Coral El Micalet adquirint un bo d'ajut retornable per 100€.

Cada any, a partir del cinqué any d’emissió, es retornarà una desena part dels bons adquirits que tinguen una antiguitat de tres anys, decidida mitjançant sorteig públic. Els bons no generen interessos.