Colla de tabal i dolçaina

Història de la Colla de Dolçaines i Tabals

De la mà de Ferran Navarro, van començar les classes per formar el grup de dolçaines l’any 2003. Va saber mantenir la flama de la dolçaina encesa fins la seua eclosió fa 5 anys. Ara es tracta d’una colla que va consolidant-se i obrint-se a València i a la resta dels PPCC. Participa, a actes tradicionals de Falles, 25 d’abril, 9 d’octubre, darrer diumenge d’octubre i els actes que al mes de novembre organitza la SCM en honor del Mestre Giner.

També s’ha implicat, des de l’inici d’aquest, amb el moviment Velluters batega, el qual tracta d’organitzar i revitalitzar el moviment associatiu al barri dels Velluters de València. També manté relacions d’intercanvi amb els grallers de l’Orfeó Martinenc de Barcelona entitat, l’Orfeó, amb la qual s’ha agermanat oficialment la Societat Coral el Micalet, havent celebrat sengles actes a les respectives seus socials, a Barcelona i a València.

Des del curs 2013-14, el mestre de dolçaina de la colla és Miquel Gironés, el qual també es fa càrrec de les classes de formació dels futurs dolçainers de la colla.

Des del curs 2016/2017 el mestre de dolçaina és Ricard Llorens

Activitats

Més informació ací.

MOSTRA MICALET 2015

El pròxim dissabte 3 d’octubre a les 12:30 a la plaça del Pilar de València tindrà lloc la MOSTRA MICALET 2015 sobre les activitats que ofereixen les seccions de la Societat Coral el Micalet. US ESPEREM!  

El Micalet renova la seua imatge i la seua pàgina web

La Societat Coral El Micalet, nascuda en 1905 a partir de l’antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, ha renovat la seua identitat corporativa i la seua pàgina web amb motiu de la setmana cultural de 2014. L’entitat, una de les institucions culturals més antigues de la ciutat de València, presentarà la seua nova imatge i la seua nova pàgina... Llegir més